Beszélgessünk könyvekről, könyvtárakról, fontosabb cikkekről, újságokról! Országról,világról!

olvasunk.blog.hu

olvasunk.blog.hu

Legkedvesebb könyveim (31.)

2021. december 31. - mbemba

Ez az a könyv, amelyikhez a leghűségesebb vagyok! Legalább 15-16 éve van meg. Hibátlan állapotú pedig 1-2 havonta leveszem minimum 10-20 percekre - máskor 1-2 órára -, ráadásul már a második gyermekkéz lapozgatja, ízlelgeti.

A könyv szerkesztését művészettörténeszek vállalták magukra, akik egy szerzőtől legfeljebb három képet válogattak be. Magyar és angol szöveg kíséri a képeket, mutatja be a szerzőket.

Amikor vásároltam, akkor is sok pénzbe került - 10 ezer fölött, emlékeim szerint (számozott példány, nem találtam az árát két-három perc kereséssel) -, de erre valók a születésnapok.

Köszönöm szüleim! Köszönöm Mednyánszky, Farkas István, Barabás Miklós, Deák-Ébner Lajos, Lotz Károly, Glatz Oszkár, Réti István,...!

festesz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2116798588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása