Beszélgessünk könyvekről, könyvtárakról, fontosabb cikkekről, újságokról! Országról,világról!

olvasunk.blog.hu

olvasunk.blog.hu

antikva.hu (Budapest, Vág utca 2., 13.kerület)

2017. október 10. - mbemba

Régi ismeretség már a mienk. Legkevesebb tíz, de inkább húsz éve, hogy itt rendelek könyveket. Megvásárolt könyveimnek legalább nyolcvan százalékát itt vásároltam: dedikált Weöres Sándort, francia forradalmi kalendáriumot 1794-ből, Tersánszky-könyveket, Mérainak dedikált Bodor Pál könyvet,…

Nagyon nagy a merítés és a könnyen kezelhető honlapjuk segítségével mélységesen egyszerű a válogatás. Amivel engem igazán megfogtak az a naponta küldött hírlevelük, amelyen az általam megjelölt témák szerint válogatnak. Minden nap van témák szerinti kedvezmény (többnyire 30 és 50 százalék közötti). A Vág utcai irodában és raktárban – sem máshol – nincs válogatási, választási lehetőség.

Pár éves rendelgetés után, egy kérést követően 5 százalékos kedvezményt kaptam. Azóta is több, mint semminek gondolom. Amit többre értékelek, hogy amennyiben kicsúszok időpontokból, kedvezmények felhasználhatóságából rövid levelezés után valamennyiszer megegyezünk a régi árban.

antikvakep.jpgHiányt rendszeresen csak a kiszolgálás kedvességében, az arcok komorságában éreztem, de legutóbb meglepetés ért: kedvesen átadott ajándéktoll landolt nálam és mikor kiléptem, látom, hogy a bejáratnál idézeteket téphet le az utcáról kíváncsiskodó.

Így zajlik ez az antikvánál!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://olvasunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5412949277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása